Βραδιά Νεολαίας στο Σουφλί- Συναυλίες


ΒΡΑΔΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΒΡΟΥ


Το Σάββατο 24 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η βραδιά νεολαίας στον χώρο του έξω καταστήματος μας!
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η βραδιά, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλον τον κόσμο.


Σε συνεργασία με τη Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Σουφλίου, δημιουργήσαμε τις καλύτερες συνθήκες για να περάσουμε μια μοναδική βραδιά. Τα μέλη της λέσχης ψήνανε λουκάνικα όλο το βράδυ και μας μοιράζανε τοπικά εδέσματα. Είχανε στήσει και το περίπτεράκι τους με τα μπλουζάκια και τα έντυπά τους. Στον χώρο ένας προτζέκτορας έδειχνε όλο το βράδυ ταινίες, του Roy Andersson, του Νίκου Νικολαίδη και τέλος με την βίντεο δουλειά μου.



Οι συναυλίες χρηματοδοτήθηκαν από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης Έβρου.
Ευχαριστούμε πολύ τον Κύριο Γιώργο Μηνόπουλο που μας εμπιστέυτηκε για τη χρηματοδότηση της εκδήλωσης και φυσικά που παρεβρέθηκε στις συναυλίες και στην έκθεση του Κουκουλόσπιτου.


Παρακολουθήσαμε τα εξής εκπληκτικά συγκροτήματα:

Πρώτοι βγήκαν οι Μπολερό από Αλεξανδρούπολη (BOLERO). Τα παιδιά αν και για το νεαρό της ηλικίας τους (μόλις 1η λυκείου) παίζανε φοβερά επαγγελματικά, δύσκολα κομμάτια όπως τραγούδια από Placebo, Joy Devision, Radiohead και πολλά ακόμα εναλλακτικά κομμάτια. Καταφέραν και ενθουσιάσανε ακόμη και τις μεγάλες ηλικίες που μπορεί να μην γνωρίζαν τα τραγούδια τους αλλά νιώσανε την δύναμη τους.

Δεύτεροι βγήκανε οι NO REASON από το Σουφλί, ένα νέο συγκρότημα με μεγάλο ρεπερτόριο, ρόκ, έντεχνα, πόπ ελληνικά κομμάτια. Τα παιδιά αυτά με την διάθεσή τους και την ενέργια τους έφεραν τη βραδιά στα ύψη. Πώπω ξαδέρφια που'χω...κι όχι 1 αλλά 3!
 

 







 Φυσικά πρέπει να αναφέρω το σφινάκι μας ανάμεσα στα διαλείμματα!
Ο Αλέξανδρος Κουφαδάκης με την κιθάρα του μας έπαιξε δικά του τραγούδια όπως την "Παραπληροφόρηση", την εξαιρετική "Χελώνα" που ήδη απέκτησε φανατικούς θαυμαστές και κάποια ακόμη κομματάκια που τραγούδησε μαζί με την ταλέντάρα μας Κωστανίνα!



 (έτσι για να έχετε και μία άποψη με φώς)

 Επόμενο και τελευταίο συγκρότημα της βραδιά μας ήταν οι HALF TIME από το Σουφλί.
Οι πιο έμπειροι της βραδιάς αν λάβουμε υπόψιν τα χρόνια ύπαρξης του συγκροτήματος μας παρουσίασαν ένα λίγο πιο ρετρό θα το έλεγα πρόγραμμα από ελληνικά και ξένα κομμάτια, λίγο έντεχνο, λίγο ρόκ, με τόνους μπλούζ και πολλά ακόμη.. Η βραδιά προχώρησε με μια ζεστή ατμόσφαιρα, τον κόσμο να διασκεδάζει και να τραγουδάει. Τελειώνοντας η βραδιά συλλογίστηκα ότι εν τέλη η περιοχή μας έχει ένα σωρό ταλέντα που θα έπρεπε να αναδειχτούν με κάποιο τρόπο.
Η βραδιά νεολαίας είχε τελειώσει με απόλυτη επιτυχία.
Ευχαριστώ πολύ τα συγκροτήματα που συνεργαστήκαμε και παρουσιάσανε την δουλειά τους σε αυτή την όμορφη βραδιά, γιατί για να επιτύχει κάτι όλοι οι παράγοντες έχουνε μερίδιο, και τα συγκροτήματα, και η λέσχη, και ο χώρος, και το κρασί, και τα λουκάνικα, και ο καιρός, και φυσικά η καλή μας διάθεση.




 Άντε και του χρόνου με ακόμα περισσότερα συγκροτήματα!
---











Ακολουθεί κείμενο της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών για την συγκεκριμένη μας βραδιά.




ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ


 
               





 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

προς τους διοργανωτές του πολιτιστικού φεστιβάλ «ΓΝΑΦΑΛΑ 2010»

Οι λέσχες μοτοσικλετιστών αποτελούνται από μέλη που έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη για τη μοτοσυκλέτα. Για τα μέλη των λεσχών η μοτοσυκλέτα δεν αποτελεί μόνο ένα μέσο μετακίνησης αλλά περισσότερο μια φιλοσοφία ζωής που συνενώνει τους ανθρώπους ποικίλης κοινωνικής και πολιτιστικής διαστρωμάτωσης.

Ως ενεργός σύλλογος που εμπλέκεται στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας, αποδεχτήκαμε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση του λαογραφικού μουσείου «Τα Γνάφαλα» της οικογένειας Μπουρουλίτη για την συμμετοχή μας σε τμήμα των πλουσιότατων πολιτιστικών δρώμενων του πολιτιστικού φεστιβάλ «Γνάφαλα 2010» . Ήδη στην τέταρτη χρονιά της υλοποίησής του, το πολιτιστικό φεστιβάλ διήρκεσε περίπου έναν ολόκληρο μήνα και παρά των εμπράκτων δυσκολιών – λόγω καλοκαιρινής περιόδου – με την πλουραλιστικότητα των δράσεων του κατάφερε η συμμετοχή των
συμπολιτών μας να είναι αθρόα.

Οι ποικίλες θεματικές ενότητες των πολιτιστικών δράσεων έφεραν τους συντοπίτες μας σε επαφή με πρωτόγνωρες μορφές καλλιτεχνικής δραστηριότητας αλλά ταυτόχρονα ελήφθη υπόψη και το σύνολο των ηλικιακών ομάδων διοργανώνοντας κουκλοθέατρο για τα παιδιά, συναυλία από τους νέους για τους νέους, cinema, καλλιτεχνικές εκθέσεις κ.α. Το επίπεδο της οργάνωσης ανήλθε σε δυσθεώρητα υψηλό στάδιο και ήταν πραγματικά ευχαρίστηση της ΛΕ.ΜΟΤ. Σουφλίου να συμμετέχει σε μια τέτοια
διοργάνωση. Το σύνολο των διοργανωτών έδωσε πραγματικά όλη την ψυχική και σωματική του υπόσταση επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα.

Τέλος για μια ακόμα φορά η ιδιωτική πρωτοβουλία μας απέδειξε ότι εάν υπάρχει η διάθεση τότε επιτυγχάνονται αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Σε μια μικρή τοπική κοινωνία όπως αυτή του Σουφλίου είναι πολύ σημαντικό το σύνολο των φορέων να έχουν μια καλή συνεργασία για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στον τόπο.

Με εκτίμηση
για το Δ.Σ. της ΛΕ.ΜΟΤ.Ε.Σ.

Ο Γεν. Γραμματέας
                                                                                         Ο Πρόεδρος
Μαρίνος Ματζιάρας
                                                                                      Μούχλιας Χρήστος




--
Ευχαριστούμε πολύ τους Half Time, No Reason, Bolero, τα ηχητικά και τα φώτα, τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σουφλίου και τα μέλη της, την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ορεστιάδας που παρεβρέθηκε στην εκδήλωση, την ΝΑΡΕ και προσωπικά τον κύριο Μηνόπουλο, τον φίλο μας Μουσίκα για την χορηγία του και όλον τον κόσμο που παρεβρέθηκε σε όλες μας τις εκδηλώσεις και στήριξε την προσπάθεια μας για να υλοποιήσουμε όλες αυτές τις εκδηλώσεις!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χριστουγεννιάτικες Κάρτες του Μουσείου μας-Πολλές Ευχές!!

Τι είναι τα γνάφαλα;

Τα εκθέματα μας (Α' Μέρος)