"ΓΝΑΦΑΛΑ" 2010-Παιδικές Δραστηριότητες Ι

3ήμερο Παιδικών Δραστηριοτήτων
Πολιτιστικό Φεστιβάλ
ΓΝΑΦΑΛΑ 2010

Μέρα 1η
 
26-28 Ιουλιου 2010

Τελείωσε με απόλυτη επιτυχία το 3ήμερο παιδικών δραστηριοτήτων.
Μπορούμε να πούμε με σιγουριά για ακόμη μια φοράότι με το πέρας των εκδηλώσεων καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι πιο επιτυχημένες μας εκδηλώσεις ήταν οι παιδικές δραστηριότητες και οι συναυλία νεολαίας.

Οπότε όλη μας αυτή η προσπάθεια νομίζω έπιασε τόπο.
Ένας από τους στόχους μας ήταν να καταφέρουμε να ενεργοποιήσουμε την νεολαία του τόπου μας και πιστεύω ότι το πραγματοποιήσαμε.
Την πρώτη μέρα κάναμε μια ξενάγηση στον χώρο της έκθεσης, μιλήσαμε για τα έργα που βλέπαμε, συζητήσαμε για μασάλια του τόπου μας, θαυμάσαμε τις μοναδικές κούκλες του Στράτου Στασινού ζωγραφίσαμε,  μάθαμε να φτιάχνουμε κούκλες, παίξαμε και διασκεδάσαμε!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την καταπληκτική και μοναδική μου θεία Τασούλα που κάθε χρονιά είναι κοντά μας, οργανώνει και συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες, με την εμπειρία και την υπομονή της σαν νηπιαγωγός και εκπαιδευτικός που είναι. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αννούλα που κι εκείνη με τις γνώσεις τις βοήθησε ώστε να περάσουμε ένα υπέροχο απόγευμα. Την μαμά Ελένη και όλες τις υπέροχες μαμάδες που παραβρέθηκαν μαζί με τα παιδιά τους και τους δόθηκε η ευκαιρία να περάσουν δημιουργικά το απόγευμα τους μαζί με τα παιδιά τους.

Και πιο πολύ απ' όλους θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτά τα παιδιά που παρεβρεθήκανε στις δραστηριότητες, μάθανε, κατασκευάσανε, δημιουργήσανε μικρά έργα τέχνης. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χριστουγεννιάτικες Κάρτες του Μουσείου μας-Πολλές Ευχές!!

Τι είναι τα γνάφαλα;

Τα εκθέματα μας (Α' Μέρος)