Γνάφαλα 2010- Αποτελέσματα Διαγωνισμού (ζωγραφική)

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ "ΤΑ ΓΝΑΦΑΛΑ"
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΝΑΦΑΛΑ 2010
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ 
 
ΘΕΜΑ 1ο- ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ
ΘΕΜΑ 2ο- ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

 --
Αποτελέσματα Διαγωνισμού
στα Εικαστικά


Ψηφίστηκαν τα 3 καλύτερα έργα στο θέμα Περίπατος

1ο έργο Μαρία Χωρέμη- Μοναχικός Περίπατος

2ο έργο Αναστασία Πορίου- Κόκορας

3ο έργο Θοδωρής Παππάς- Περίπατος


Ψηφίστηκαν τα 3 καλύτερα έργα στο θέμα Μύθοι και Παραδόσεις

1ο έργο Βάγια Μόκαλη- Ήθη, Έθιμα και Παραδόσεις
 
2ο έργο Χαρά Κωστοπούλου - Η Αλίκη στη χώρα του Πουθενά

3ο έργο Μιχάλη Διονυσία- Ουμπαμπακοάκ


Η επιλαχούσα Μαρία Χωρέμη και ο Μοναχικός Περίπατος που ψηφίστηκε σαν το καλύτερο έργο  στο θέμα Περίπατος κερδίζει ένα μεταξωτό φουλάρι "Πόρπη Θρακιώτικη" της Οικοτεχνίας Μεταξωτών Μπουρουλίτη στο Σουφλί. Η επιλαχούσα Βάγια Μόκαλή και τα Ήθη, Έθιμα και Παραδόσεις που ψηφίστηκε σαν το καλύτερο έργο  στο θέμα Μύθοι και Παραδόσεις κερδίζει μία κότα για να την φάνε στη γειτονιά με τις φιλενάδες τις και να πιούνε στην υγειά μας!

Ευχαριστούμε πολύ σε όλους τους συμμετέχοντες που για ακόμη μια φορά πήραν μέρος στις εκδηλώσεις μας που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πραγματοποιήσει αυτή την όμορφη έκθεση.

Σχόλια

 1. Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε από την πετρελαιοεξαρτημένη γεωργία, μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
  Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
  Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου.
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
  ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!

  *http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητήρια Μαρία.

  ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις